Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hösten är här.

hoppet är här.
.faller du ner idag.
så reser du dig i morgon.
jag ser andligheten.
i alla fyra hörnen.
sommar höst vinter vår,
nu ser jag löven faller.
precis som jag.
i denna stund,
men morgon dagens ljus.
lyser redan.
jag ser möjligheten,
i varje andetag,
skrev när jag satt i mitt kök,
tittar på det stora trädet.
känns som det ger svar..
jag vill inte ha detta liv.
hälsar mediernas värld välkommen.
jag avskyr ondskans makt.
av birgitta skrev 4.10 2023 klockan 1000,




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-04 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP