Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

När livet sagt adjö.
Försöker ändå göra mig hel.
Men allt som finns kvar.
Ensamhetens rädslor.
Utan dig mamma.
Är jag ingen.
Saknadens vildrosor.
Dess gyllene taggar river.
När dina vingar lyfts.
En sista gång.
Vita liljor omslöt dig.
Som beskyddande svanvingar.
Så som du en gång beskyddat mig.
Jag vill ge dig mina nätter.
Då du är himlens stjärnor.
Jag vill ge dig livet.
Det liv du en gång gett mig.
Tårarna rinner.
Smärtan är obeskrivbar.
Jag domnar bort.
Känner inget mer.
Känslorna krackelerar.
Jag ser dig framför mig.
Du av det vackraste.
Tack för all kärlek.
Tack för all värme.
Tack för allt som var du.
Det var ju vi.
Så skulle det ju alltid vara.
Älskade, älskade mamma.
Mina tårar rinner för dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-04 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP