Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykedeliska Skogens Uppenbarelse

Weeeeee Oryyyy Tadum!!!

Sprängda sonetter väller ut ur zebrarutiga grävlingsgrytor tillsammans med
alla avhuggna fötters nyckelmenuetter
i russelrisets sista nyponögon.
Förresten… minns någon av er Vinterhäxornas lek bland block av gräddtofflor
under granitgranarnas sockertoppar?
Nähä, inte det Era rundbakade lavarevor utan folkdräkt eller kalkonkäbbel!
Så… istället…
Run rabbit! Run! genom spikklubbors refuserade rader om ;!(’g@;&(&)%|^<* och andra lingonsopraners längtan efter tidens uppochnervända livskompass alltmedan havets salt äntligen täcker himlens blodröda löfte:

”När alla mänskor slaktats är freden äntligen här!”

Weeeee Oryyyy Tadum!!!




Övriga genrer av Björn S V Björkegren
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-20 21:04



Bookmark and Share


  Fredrik Trulsson VIP
Det ovanliga och annorlunda piggar upp!
2023-10-21

  Björn S V Björkegren
#10.
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn S V Björkegren
Björn S V Björkegren