Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens murgröna

Kunde nästan känna.
Varje andetag.
En ny sorg.
Kärlek växte.
Inte.
Längre.
Som den gjort.
Förut.
Saknar den.
Nästan.
Som att nudda.
Vid det underbara.
Men samtidigt inte.
Så oförstörd.
Så ren.
Du vilda.
Du sköna.
Du fria.
Vårdag.
Vår dag.
Vårnatt.
Vår natt.
Besöker tystnaden.
Det hon har att säga.
Ingen hör.
Förutom jag.
Och du.
Förstås.
Livet i miniatyr.
En schlager.
Utan slut.
Utan början.
Någonstans i mitten.
Jag vaknade till.
Och kände mig.
Älskad.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-05 00:44



Bookmark and Share


  florissants VIP
Behaglig.
2024-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP