Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för DiktBok, DS står för DiktSamling.


DB 4 104-105-106




104

Paradox

Kärlek
är något så underbart
att det ej låter sig beskrivas.

---...---

105
För att kringgå rädslan
att inte hinna med slutet

börjar du med sista sidan
och vänder blad
i omvänd ordning.

---...---

106
Vatten har gjort mig
därför har jag också
vigt mitt liv åt vattnet

åt att göra vattnet rent
för att rena mig.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-05 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP