Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag vet inte om jag lagt ut de här redan, i blandat urval i DB 3. Jag kan inte hitta dem någonstans här inne. Så skulle de inte vara utlagda här redan, så är det här inte en repris. DB står för diktbok, DS står för diktsamling.


DB 4 132-133-134




132
Kommer du till mig
om morgonen?

Fyllandes tomrummet
efter en ensam natt...?
---...---

133
Är jag här
för att lära?

Eller för att göra
det jag redan kan?
---...---

134
Livet är trist
om jag är tråkig
i livets öga självt

om och när
jag ingenting förmår
göra åt det.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-21 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP