Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammankomst

Utan att stjälpa
vrida sig ett varv
omkring ens själv

Jag kan verkligen rymmas i
myrens overkliga sfär
porsens doft när den spränger
mina sinnen isär

Regnet luckrar upp min
redan osammanhängande
kropp

Jag kan bara le
för det är vackrare
när daggen och ångan
i solen omfångas

Vältra omkring skulle man
tumla

Sluta streta emot








Fri vers av Oak VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-10-06 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP