Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Kemi och fysik. Av Gunwale 2023. Kände för att vara en smula lekfull samt blygsamt talför.


Kommentar på en text (2735) bara rim





Så blått var aldrig havet,
men hjulet svävade kring navet,

vispen är en sorts propeller,
piskad grädde är vad som gäller,

inte fängslande beslut i tidlöst ledband,
ej heller den som sätter världar i brand.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-02-09 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP