Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grattis Norge!


Jag blir så glad och tacksam
för att Narges Mohammadi
får årets fredspris
för sin modiga kamp för Irans kvinnor.

Och så fint dessutom
att en annan favorit, Jon Fosse
får årets litteraturpris.

Just hemkommen från biblioteket
ska jag sätta mig
i min sköna läsfåtölj
och njuta av diktsamlingen
Långsam musik.




Övriga genrer av Eva Helene VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-10-07 14:19



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Njuter med dig - ha det gott!
2023-10-26

  Anya VIP
Har inte läst jon Fosse. Kommer på min bucketlist!
2023-10-16

  Marita Ohlquist VIP
En fin hyllning till väl valda vinnare.
2023-10-09

  Sparvögat VIP
Fina människor och fin poesi ~
äras de som äras bör ~
som dina ord förtäljer…
2023-10-08

  Bibbi VIP
Wow!
2023-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar Nobelpriset och anser att det borde avskaffas.
2023-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP