Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnens änglar, kom

Värna framtiden för allas våra barn, oavsett etnicitet.
Särskilt där mörker råder.
Krig och oroshärdar, split, hat och kiv.
Låt fredens och hoppets frön gro i framtidens mark den som nu brinner under världens fötter.
Vi ropar ut i den rymd som synes vredgad och upptänd till strid.
Kom fred, kom barnens änglar, kom!
Bred era kärleksvingar vida.
Värna kärleken, värna livet.




Prosa av Feminaz
Läst 74 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-10-08 08:53



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Fin och aktuell text!
Stämmer in!
"Kom fred, kom barnens änglar, kom!!
2024-01-03

    Drömmar i universum
Så fin dikt om hopp om världens hemskheter
2023-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet av en omtänksam och kärleksfull medmänniska.
Varav hjärtat är fullt, skriver pennan.
2023-10-09

  Cikoria Blå VIP
Ett fint brandtal för barnen
2023-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz