Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn

 

 

 

Lögn

 

 

 

Lögn skriven på det

 

 

dunklaste sättet

 

 

 

 

Lögn,

 

 

en förbannad dikt

 

 

 

Lögn,

 

 

en förbannad dikt

 

 

inte det du vill

 

 

inte det du kan

 

 

inte det du önskar

 

 

 

en lögn;

 

 

en förbannad dikt

 

 

 

 




Fri vers av Liten Karin
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-08-17 10:58



Bookmark and Share


  Islandir
Gillar känslan och ord valet, en lagom dyster dikt.
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Liten Karin