Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämn mark

Klarar inget annat

Gå på en väg som inte sviktar

Självklart existerar inte längre

För att nå målet

Krävs modet

Vara sin egen kapten

Styra båten

Ut  på oroligheters hav

Till livets strand

Ger mening

Möten glädjen och frihetskänsla

Jämn mark ger tid att stanna upp

Få möjlighet visa

Det  går att komma i rätt spår igen




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-09 09:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2023-10-10

  BenGust VIP
Jämn mark och stabilitet behövs i en tid som denna.
2023-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP