Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ingenting kan trösta

Det regnar ute.
I de hemlösa katternas stad.
Kan inte tycka vädret är mysigt.
När allt jag tänker på är deras tårade ögon och
hungriga magar.
Hur många de är?
Vet inte.
Men de är många.
Väldigt många.
Önskar de kunde komma in i värmen.
Få kura ihop sig i min famn.
Få den kärlek alla borde känna.
Jag tänder ett ljus i mitt hjärta.
Ett levande ljus som lyser upp mörkrets mörker.
Men vad hjälper det?
Ingenting.
Jag hör regnet smattrar mot fönstret.
Det är kallt ute.
Snart blir det ännu kallare.
Det regnar ute.
I de hemlösa katternas stad.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-10 23:00



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Berör mitt hjärta

2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP