Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sorgen väl får komma fram är det svårt att förhindra att den sänker ens huvud. Bättre vore väll att "stoppa huvudet i sanden".


Vårflodens tårar i höstmörkret

Nu öppnade hon Pandoras ask
med en samtidig käftsmäll
sorgsenheten vällde fram
som en vårflod av tårar i höstmörkret

Trots vetskapen att det fanns tid att glädjas
drunknar hennes solstrålar i dyn
medan det kalla regnet genomdränker henne
från skyn




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-10-11 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP