Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar

Behöver inte längre söka.
Söka efter vinterhudens sista ylande.
Ylande nattfrost snart glasklart nära.
Nära dimmans andetag.
Andetag vid sjöns slöjmoln.
Slöjmoln bleknar.
Bleknar som rosenknoppens nypon.
Nypon kysser asfalten.
Asfalten i skogens stig.
Stig upp ur lavendellila längtan.
Längtan håller mig levande.
Levande som döden.
Döden och dess svarta sorgband.
Sorgband av sammet.
Sammet smeker min kropps hjärtslag.
Hjärtslag är allt jag behöver.
Behöver inte längre söka.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-10-11 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP