Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tog en bild

Ett foto av dig
leende mot kameran.
Det är mig du ser.
Jag ser på bilden och vet
ögonen lyser för mig.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-12 18:07



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så kärleksfullt<3
2023-10-19

    ej medlem längre
Känns som den ultimata foto-dikten! Fint!
2023-10-16

  TrollTörnTrappan VIP
i all enkelhet, får du likafullt med flera sidor av ögonblicket, från flera sidor om kameran = leendet som skett och alltjämt sker?!?!
2023-10-14

    Lena Söderkvist VIP
Mycket fint.
2023-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP