Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En klen tröst?


Värre innan det blir bättre?


Värre innan det blir bättre
lyder orden vi hör

När ambulanser och poliser
kör så det ryker och sirener stör

Nu när ett flertal skjuts dag som natt
och en och annan också dör
I husen med kvinnor och barn
och nationella bombskyddets bilar
väntande strax utanför

När och hur ska detta sluta
när ska dom sluta bomba, elda och skjuta ?
Det är det nog ingen som riktigt vet

Kan hända ska kulmen nås innan vinter
Ja kanske om vi har tur
t.o.m redan under denna höst

Säger vi och ser på varandra i hopp om
att kunna ge åt den andre
i alla fall en liten gnutta hopp och tröst







Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-13 06:58



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja, det är kusligt. Viktigast är nog att försöka stoppa nyrekryteringen genom rejäl satsning i de utsatta områdena
2023-10-13

  Kungskobran VIP
Släktklaner med förgreningar utomlands har bitit sig fast i Sverige hur löser du upp en släkt där en för alla och alla för en gäller?
2023-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Finns det en kulmen?
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP