Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De nysnittade rosorna

Jag dog för fjärde gången.
Vilandes intill minneslunden.
Allt så vindstilla.
Inte ens de nysnittade rosorna blomstrar.
Tystnaden i huvudet.
Totalt kaos.
Mörker.
Midnattsklockan slår.
Tårarna brinner.
Minnena som köttstycken vargarna sliter isär.
Blundar men existerar inte.
Någonstans fortsätter livet.
Jag vet det.
Men mitt inre ruttnar bort.
Vilsen.
Fastän hemma.
Tomhet.
Mina orkidéer som livets svarthet.
Blickar ut över stjärnorna.
Eller hur?!
Tror inte det.
Jag hör vingar svepa förbi.
Nattfåglarna en bister höstskräck.
Kramar om kudden.
Mjukt.
Skönt.
Snart får jag somna.
Glömmer nästan bort.
Att jag är död.
För fjärde gången.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-13 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP