Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Öppna era hjärtan"


Sverige skräckexempel

Skjuter och spränger
Sverige skräckexempel
Höststormar nalkas




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-14 10:23



Bookmark and Share


  Koloristen
Det var bättre under stormaktstiden. Integrationen fungerade utmärkt. Vår överhet var något som buset och löst folk fruktade och som höll räfst med dem. Sverige var fruktat och ingen cucks nation. Det var dessutom inga miljöproblem. Det moderna samhället är en katatrof för mänsklig samvaro!
2023-10-14

    Sefarge VIP
På 00- talet tyckte många Journalister
och vissa Poliser att det ju bara
var"självsanering" o ryckte på
axlarna åt "problemet"
Nu ser vi hur det
har gått! Åt
Pipan?
2023-10-14

  Öknens Ros VIP
Ja, vilka är det som sätter Sverige i skräck?
2023-10-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ja, det du sår ska du skörda. eller på hösten plockas frukterna.
2023-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP