Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sociala medier dränks av desinformation.


Pengar och påverkan

med tanke på att tidsfristen går ut kl 16 och civilbefolkningen i Gaza flyttas 40 km från platserna för hand-to-hand-strider endast mellan soldater. Jag har ingen historia att hävda. det som händer är så skamligt att det nu inte är värt mödan och läsningen.

Sammanfattning: Artikeln rapporterar om situationen i Gaza, där Israel har ställt ett ultimatum till de civila att evakuera söder om enklaven innan de inleder en militär offensiv mot Hamas. Artikeln beskriver situationen för flyktingarna, som flyr av rädsla och inte har någonstans att ta vägen. Artikeln nämner också det internationella samfundets offer och reaktionerna.
https://stirileprotv.ro/stiri/international/ultimatumul-dat-de-israel-civililor-din-gaza-a-expirat-zfiii-si-fiicele-mele-sunt-morti-aveti-mila-de-noi.html

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-10-14 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP