Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förnyat medlemskap-

skall betala ny medlemsavgift,
-den 20 oktober i fal det blir problem .
som vanligt hörs vi senare.- birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-15 14:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Jag väntar på bättre tider innan förnyelse av stödmedlemsskap blir aktuellt.
2023-10-15
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP