Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej mår inte bra.

sover dåligt.
sover ingenting.
mår inte bra.
av röken och.
ondskan här,
orkar knappt gå.
ut med hunden.
fick sitta o sova i natt.
j jag ber alla om hjälp.
som jag känner.
jag får ont i huvudet.
orkar knappt stå.
sen röken hela nätterna .
och sen hatet. av birgitta 15 10 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-15 14:57



Bookmark and Share


  Fredrik Trulsson VIP
Orkade knappt läsa den, då är det bra! :-)
2023-10-16
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP