Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstvacker stund

Sitter och lugnandas vid ögonsmekande höstvy.
Hela helgen har höstväder slitit i träd och hus.
Men nu njuter jag kindvarma solstrålar och mild bris.
Hurtiga flanörer går pratsamma och taktfasta förbi.
Tänk att denna höstvackra stund kunde vagga och stilla min själ en stund.




Prosa av Feminaz
Läst 71 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-15 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz