Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text haiku15okt23. Av Algotezza 2023. Om bilden, tagen med egen digital kamera, troligen tagen från den ö som utgör Gamla Stan, upp till höger strax utanför bild, Slussen, Katarinahissen.


Kommentar på en text (2770) bara rim






Såväl här väl text som bild,
upplevs såväl strid som mild,
känns här väl extra slående,
en människa kan förbli stående,

som häpen över travesti i ett liv,
likt berörd av andras eviga kiv,
som en trolldryck att se i näven,
att dricka eller som avstå även.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-22 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP