Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prosa eller prosapoesi?


Hemlös

Han är skild.
En hemlös katt flyttade in hos honom.

Spinnande klor.




Prosa av Den filosofiske poeten
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-10-16 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den filosofiske poeten
Den filosofiske poeten