Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sitt lugnt i båten. Jag väntar på något och det finns ännu tid. Kände för att skriva om något som påminner en del om livet, att det känns ofta nog just med tid. Än finns det tid att skratta samt att gråta, så länge en lever är livet en gåta.


Sitt lugnt i båten




Sitt lugnt i båten
den gungar så
tur det int är kåken
jag har ändå svårt att stå

sitt lugnt i båten
det blåser på
skönt det int är bilen
som går de extra milen

sitt lugnt i båten
det är int som politik
än är man i ropet
sedan som inför publik

sitt lugnt i båten
det är int hela världen
att resa bor(s)t kan envar
samt lysa väg på färden.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-07 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP