Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormvarning

Stillhet råder 

På ytan

Där under 

Är det full 

Storm 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-19 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP