Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Conscientia




Ångern spökar i livet
blandar hela tiden hoppet
med det som är kvar i djupet
Var det så
eller var det inte så?
Kända eller okända
i framtiden och förflutna
Oändliga frågor i ens hjärna
Alla svar är oändliga
över eller under livets bana
Vems ögon fångade
den mysteriösa blicken?
Eros susade förbi med oros stunder
Var det tur eller slump?
Var i ens hjärna någon små klump
Eller ens mage
fylld med sorg och lidelse
Vem köpte den verkligheten
och sålde till den rikaste klienten
för hur mycket
utan att någon märkte den?
Vilka intriger expanderade
utan att några tänder gnisslade?
Den svarta syndafloden
har tagit makten
Fred och kärlek
har fångades i mörkrets riken.




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-18 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP