Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack alla bloggvänner har ni sett på det okända på tv ,då förstår ni hur det ärsnart den 20 skal jag betala ny avgift vet inte ur länge det dröjer inan jag kan skriva igen


livskraft

tittar ut på träden.
gulaktiggrön o åter gul svagt.
in i evighetens dag.
ni ger mig kraft.
frisk luft att kämpa.
dag för dag.
åter skall jag orka.
gå ut med min hund.
andas in kall luft.
kommer bara att kämpa,
trots alla motgångar.
har inte sovit nånting i natt.
ondskan suger sig fast i mig .
har suttit o sovit i min stora syster .
stol haft hennes bibeln i knät .
2 dagar känner o är yr.
det är inte kul när nån hatar mig .
jag vill bara det här tar slut.
skall berätta när det här tar slut.-
av birgitta skrev i dag 18 9 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-18 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP