Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få vara i naturen

se träden leva tillsammans

röra vid formbar jord

det inre speglar livet
i en symfoni

lidelsens väg skapar oaser av insikt

vind blåser bort mot norr

och fåglarna börjar sin resa söderut

självisolering stimulerar tankarna i grönskan

sjön är kall om fötterna

men framtiden glöder under askan

de gröna bladen ändrar sin nyans,
släpper greppet till syskonets årstid

fäster blick genom trädgrenarna,
de få ljusstrålar
som skimrar mot sötvattnet

blundar tidvis

inandas nytt







Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-10-18 21:24



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacker naturbeskrivning.
2023-10-26

  La Magnólia VIP
Underbart att få följa din vackra naturbeskrivning! Dessutom mycket fin bild.
2023-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till naturen, som vi så väl behöver.
Underbart foto, ögonfröjd.
2023-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP