Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Förändringens himlarand


När höstmörkret tränger sig på

I dessa konfliktfyllda tider

när höstmörkret tränger sig på

Blir det extra viktigt att hålla fokus

På livet och livsvärden i vardagen

Det händer en del svåra konflikter

Som är obegripliga i stundens hetta

Men det finns så mycket annat här

I livet som betyder något

En meningsfull vardag till exempel

Med allt vad det innebär av

Omskötsel av bostad och sköta om

Sysselsättning och jobb i veckorna

Sköt om er därute och var försiktiga

Och visa hänsyn till er själva och andra

 

Taleptox Skrev

Den 20231020

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-10-20 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP