Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt medlemskap .

går ut i morgon.
har inte fått svar .
vad skall jag skicka pengarna .
för att fortsätta .
att skriva .
ja dagen är mörk.
i år o 5 månader.
sen 3 stycken av våra .
kära blivit änglar i himmelen
av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-10-20 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP