Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid varje fall


varje felsteg i livet

finns den egna äran

att se sig själv i spegeln

efter att ha vågat stiga upp igen

gripa lärdomen

och fortsätta resan




Fri vers (Fri form) av Julio VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-10-22 12:17



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Det sägs ju att det är av misstagen man lär sig och det stämmer nog. Att bli slagen till marken av sjukdom, dödsfall etc är något helt annat att resa sig från .
Du har formulerat en modig och vacker levnadsregel !
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP