Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatukorsningen

Jag såg dig på stan.
Iklädd endast rött läppstift.
Spegelns fantasi.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-10-23 22:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Texten får verkligen ens egen fantasi att bli närmast fantastisk.
Tänk om en själv med blotta viljans hjälp kunde bli osynlig eller osårbar. Det ena skulle nog räcka i dagens vimmel.
2023-10-23

  lodjuret/seglare VIP
Texten får verkligen ens egen fantasi att bli närmast fantastisk.
Tänk om en själv med blotta viljans hjälp kunde bli osynlig eller osårbar. Det ena skulle nog räcka i dagens vimmel.
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP