Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skamlöst


Kändisflocken

Kändisars åsikt
Går alltid åt samma håll
Helt vänstervridet
Flocken följer kollektivet
Inte ett spår av eget tänk




Bunden vers (Tanka) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-10-24 17:28



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
god jul gott nytt år-min data telefon fungerar inte så fort jag skal skriva till dej lägger datan av får inte skriva hur dom håller på här stängs datan av.
jag blir så arg så jag ser rött ..vem väker mig flera gånger per natt.det fionns flera onda folk här.

2023-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP