Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism

Ju mer man skriver vad man kommer ihåg
desto mer kommer man i håg
eller är det bara fantasin som spelar spratt




Övriga genrer (Aforism) av Kungskobran VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-24 22:09



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Väl tänkt. Jag tror att det hänger samman. Med en rik fantasi lägger man gärna märke till saker eftersom man ju börjar att fantisera om dessa. Och gör man det blir de naturligtvis lättare att komma ihåg.
2023-10-25

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande om de skrivna ordens betydelse.
2023-10-25

    Lena Staaf VIP
Något händer när man skriver!
2023-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP