Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna sig älskad

Ibland lever jag inte.
Jag kunde sova med öppet fönster.
För att släppa in stjärnvinden.
Nu känner jag mig själv bättre.
Jag öppnar själen.
För att släppa in auran i regnbågens färger.
Nu lever jag.
Med blicken vänd mot natten.
Hon tar mig i sin famn.
Och jag känner mig älskad.
Vad mer kan jag önska.
När drömmarna seglat iväg.
För länge, länge sedan.
Blundar.
Lever om dagen.
Jag viskar:
Det ordnar sig.
Men ingen hör.
Hur vilsen jag är.
Utom mitt inre barn.
Hon som alltid är med mig.
Fastän jag tror.
Att ingenting.
Är på riktigt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-10-24 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP