Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi svävar

Hon förstår musik som Pelle förstår svanslöshet
Hon förstår mig som en algoritm från framtiden
Hon älskar musik som hunden älskar att springa
Hon älskar mig som daggen älskar morgonsolen
Alla orkestrar spelar för oss
Vi finns i alla händer som hålls
i alla läppar som möts
Jag undrar om hon minns
mina läppar mot hennes
Kanske får jag en dag påminna henne
för jag minns
att när jag slickat hennes läppar
kommer den okända floden
å vi svävar
å vi svävar




Fri vers av Fulkultur
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-10-24 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur