Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåniga rim för skojs skull

Röda hus och radiobrus
en stor vik i Storvik
Som Nate Ruess som dyster blues
som eminem vad händer sen
Ett vattentorn du ser från bron
minns när jag svor att du är min bror
Du är stenkall asball slänger hårsvall
en EU-pall med heroin åkte fast vid gränsen
dollartecken i ögonen men sen
Skaka galler med underläppsdaller
Drev företag
för ett tag
sen skulder typ en kvarts miljard
nu mina läppar mot ditt skulderblad
Jag är en ordkonstnär
jag tuggar mitt snus som fattig bonddräng jag svär
Jag super dimma i morgonljus
men bara i drömmen
Jag manipulerar ord
tills jag tror på dom
Du och jag, Alfred
du och jag, all fred
på jorden
finns i dina hjärtslag
Mitt öra mot din bröstkorg
min go to är sommarängen
De fattar inte vad som är poängen
med att leva så man nästan brinner upp
stulet från Anna Diaz jag vet
men är det du eller jag som är poet
Vi är en konstinstallation i Nordmaling
de andra fattar ingenting
Vi är röda hus och radiobrus
vi är vita knutar och filmsnutar
vi är det vemod som ryms
mellan ystad och Haparanda
det kanske syns
det är tur vi har varandra




Fri vers av Fulkultur
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-24 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur