Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Orostider


Löven faller

Promenaderna
Kantas av orosmolnen
Löven på stigen




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-10-26 13:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fint! Men hunden bryr sig inte om världens oro.
2023-10-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
på en friare vers låt oss vara glada: Turbulenta tider

Löven faller
Promenader
Kantas av orosmoln
Löv på stigen

Men bland dem
En solstråle
Lyser
Hoppet

Vi är inte ensamma
I oroliga tider
vi har vänner
Och drömmar

Löven faller
Men de kommer att återfödas
Promenader
De kommer att stärka oss;
2023-10-26

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
tänk om varje ekorre (förväxlade hunden med en ekorre) lämnade löv på stigen för att hitta hem till sin gömmor, då blir det en del löv. vackert skrivet!
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP