Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Girigheten ökar


Mammon

Jakten på pengar
Genomsyrar Samhället
Alla Helgons Dag




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-27 11:51



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vilket oväntat härligt avslut efter den bistra sanningen i din text. Alla Helgons Dag är ju ljusets högtid:-)
2023-10-30

  rostspik VIP
Alla helgons dag är en stilla, värdig högtid. Som tycks ha ersatts av det skränkommersiella amerikanska påfundet Halloween.
2023-10-27

  Blomma-Stjärna VIP
och ändå skänker pengar knappast det vi kallar äkta vänskap...
hälsa
eller sann förnöjsamhet....
2023-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP