Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Israel finns inte om fem år.

När USA strypt sitt stöd har detta land inget att komma med emot sina mäktiga grannar.

Dessutom finns interna motsättningar vilka döljs på ett mycket effektivt sätt.

Personligen vill jag se en två-statslösning

(Som sagt jag skriver ej ”poetiskt”)









Övriga genrer av Fd stridspilot
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-27 20:33



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
du skriver poetiskt
för poesi är endast ord
så politiker talar poesi också
det låter bara konstigt
konstighet är poesi
unikhet är poesi
och dina texter är poesi <3
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot