Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtro

Natten är kall än i Mars
jag vet en väg genom regnet
hem till en bar
röken från en cigarett
I regnet som vänder vinden

Alla har en last
min är

"en eld är en eld"
som jag måste snudda
elden i dina läppar
en glöd i rött

än finns tid att förändras
hamnar alltid här när det känns

varje vår

En kärlek ?

så här i förvåren - vårvintern
Ännu när kvällen snabbt blir svart
som det röda hos en ros som andas rött
som ljudet från en mistlur
som smärtan i ett sår
som vill läka men ej kan läka

jag är inte rädd
inte längre

Rädslan har nu runnit ur mitt hår

jag är här igen
varje år jag här

rösten jag hör

-ett ljusande brusande fors av minnen~

klockorna som blir skuggor
slår och slår
tiden som går

månader blir till år


( have no conceptions in time)

förmåga att älska
utan krav

blev emun gåta

väntar ljusets återkomst
kom gryningsland

vill tillbaka

jag är gjord
av himmel blå
där
vinden bor i mitt grånande hår




Fri vers av Fd stridspilot
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-08 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ah, du skriver bra!
2024-04-13

    Tidsljus_Timelight
Vår tro
2024-03-10

  Elaine.S VIP
Tyckte om att läsa för att det finns samma strof av det darrande vibrerande som gör att den nya våren minns de vårar som gått.
2024-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Fd stridspilot
Fd stridspilot