Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Vill inte förstå.
Att det är för alltid.
Kan inte ta in.
Att du aldrig kommer tillbaka.
Kommer inte kunna acceptera.
Att vi inte ses mer.
Men änglarna säger mig.
Att du är hos dem.
Och stjärnorna säger mig:
Att du är den som lyser allra mest.
Men varför hade himlen så bråttom.
Varför kunde den inte vänta.
Så som jag väntar.
Att du ska komma hem.
Älskade, älskade mamma.
Jag är vingklippt utan dig.
Jag sitter i fågelburen.
Med öppet fönster.
Men kan inte flyga ut.
Jag saknar dig mer än livet.
Någon gång kanske mina fjädrar växer ut.
Kanske lär jag mig att åter flyga.
Men tills dess jag gråter mig till sömns.
Kanske drömmer jag om dig.
Närmre än så kommer jag inte.
Sov gott mamma.
Sov gott.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-27 23:24



Bookmark and Share


  Stisse
Stark text som berör på djupet. Bokmärkes.
2023-11-01

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
oj...
jag pratar med döda människor
och fåglar och djur
tycker det är enkelt
med djur tänker man bara nåt
och får nåt svar på svenska
(förutom kråkor, de är listiga...)
för att prata med
vilken människa som helst
sluter man ögonen
och tänker på en person
och tänker sen tankar
till slut svarar de

bob dylan - death is not the end <3
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP