Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Störst och svårast


Älska din nästa

Älskar din nästa
Största bibelordet(mark 12.31)
Mörkret tilltar nu




Bunden vers (Haiku) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-29 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP