Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tretvinnad tråd

Löftena gavs via blombladsbeströdda golv
längtan vibrerade under takfoten som bar kyrkan upp över dimmorna
och fortplantade sig ut i universum
livet lekte så kurragömma med drömmarna och allting frodades
ett steg i taget då morgnarna var fulla av friska daggdroppar
Jag fick bära en konungs lätta och glädjefulla hjärta
och delade platsen med en drottning, klädd i viol
vi vilade tryggt ut, under vingarna på den store \"Jag är\"!, ovh inget mörker fanns mer; ljuset genomlyste allt och vinden från det femte väderstrecket blåste genom kärlekens alle`




Fri vers av Paul Axberg
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-08-17 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paul Axberg
Paul Axberg