Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rättvisan är blind ?


Tjuvar

Den åtalade döms för stöld
Av 2000 kr
Advokaten Saltar räkningen
Med 20 000 kr
Bara den ena döms och straffas




Fri vers (Fri form) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-30 20:23



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
WoW!
Kort o koncist!
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP