Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Något är fel


Ödsligt bostadsområde

Lekparken ligger övergiven
I husen är det inget liv
Barnen vallas av kommunen
Föräldrarna är fast l ekorrhjulet
Enstaka döende kvar i husen




Fri vers (Fri form) av Dennis Brinkeback VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-31 10:14



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Äskar mitt hem
Myllrande låg- och mellanstadieskola
Vuxna och barn tillsammans
Allt är rätt

2023-11-06

  rostspik VIP
En ögonblicksbild av ett samhällsklimat.
Det koncisa formatet är effektivt.
2023-10-31

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
de kanske skulle
sätta upp led skärmar
och vr headset att låna...
i framtiden kommer man
födas in i en digital värld
som det är i the matrix...
det kommer snart
sverige är redan
med på det :(
2023-10-31

  Blomma-Stjärna VIP
ja du... - tyvärr så... sant
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Dennis Brinkeback
Dennis Brinkeback VIP