Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Förmiddagsfika

Det är något tryggt
med att gå på kafé

Jag kan inte riktigt
säga vad det e’

Kanske är det
alla där på fiket
runt ikring

som snackar strunt
och dricker kaffet
som är ”lankigt och tunt”

Eller är det bara
känslan av att en stund
få tänka och vara ifre’

Fråga mej inte
jag vet vet ändå inte
vad det e’!!




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-31 11:27



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
nej jag pratade inte om dig larz, det finns en lars under dig i kommentarerna
2023-11-06

  Kungskobran VIP
Det är mycket, både gott och ont som smidits på caféer

2023-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Larz
2023-10-31

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
som lars säger begrundar
du något som går många förbi
en bild är bara en bild
man blir inte mästare
bara för man har
en dyr mobilkamera
den här dikten är vackrare
än alla cafébilder på instagram <3
2023-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Håller med.
Ferlin tyckte om att sitta på caféer och skriva.
2023-10-31

    Lars Gullberg
Vilken härlig dikt i all sin enkelhet. Du hittar kärnan, stunden och nuet och du lyckas förmedla igenkännhet som man tar till sig. Inga yviga gester, inga superlativer. Men ändå nästan majestätiskt vackert som många cafeer kan vara. Så wow. Så här gör du en dikt av det som många gör till ett inlägg i sitt sociala medium.

Mycket bra
2023-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP