Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fredag


fann många okända namn
på stenarna sedan vandrat sist
vi blev två som säger farväl
vid graven
där hennes föräldrar vilar
solen lyste över böjda nackar
och valkiga händer
knäfallet och blommorna
vaktmästarna hälsade
med leende ögon
och fjädrande steg
på gästerna

investerade på kontot egen tid
det är så det ska vara
för vi ska orka
livet och döden muntert
bredvid varandra

Tack för idag klokuggla






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-11-01 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP